11. Green Devil - PH u super sprint kros duatlonu 2024.


U subotu 13.04.2024., na Sljemenu, održano je Prvenstvo Hrvatske u supersprint kros duatlonu u organizaciji Triatlon kluba Maksimir.

Naš klub su predstavljali: Petar Lešković na promo utrci u kategoriji U11 i Kiara Hren kao juniorka na glavnoj ženskoj utrci.

Petar Lešković je osvojio prvo mjesto i to sa dominantnom pobjedom. Petar je sa ovim nastupom zabilježio svoj prvi (debitanski) nastup za naš klub, na utrci pod okriljem HTS-a i kao licencirani član. Bravo Petar, te ovim uspjehom si dokazao i potvrdio da si buduća naša mlada nada, samo naprijed.

Kiaru Hren je također sa ovom utrkom debitirala kao juniorka i osvojila 4. Mjesto u svojoj kategoriji. 

Hvala puno našim članovima: Tomici Leškoviću, Jani Hren, Niki Kuhta, Željku Kličeku, Ivanu Miškulin; pratnji: Ivi Kuhta i Rebeki Lešković te treneru Matiji Lukina na navijanju i logističkoj podršci.

Rezultati ovdje

Ovom utrkom je otvorena nova triatlon 2024. sezona, u kojoj puno očekujemo od naših članova koji su naporno trenirali cijelu zimu.

Slijedeća utrka naših članova je Prvenstvo Hrvatske u klasičnom duatlonu u Ninu, 28.04.2024. a prije toga 24.04.2024. je i 3. Kolo naše duatlon trening lige koje će poslužiti kao odličan trening toj utrci.

> Napisao: M. Lukina 

SPONZORI I PARTNERI
FACEBOOK