9. TRIOP TRIATLON, PRELUK


U subotu, 06.07.2024. u organizaciji Triatlon kluba Matulji, održani je "9. TRIOP TRIATLON.", - 3. kolo Hrvatske triatlon lige.

Naš klub su predstavljajli: Helena Dinjar, Patrik Dinjar, Marija Lukina, Kiara Hren, Aleksandra Medakaković i Jana Hren.

Helena Dinjar je otvorila natjecanje sa svojom utrkom, super sprint triatlonom u ženskoj kadetskoj konkurenciji. Standarno je Helena odlično krenula isplivavši druga, vozila je bajk u vodećoj grupi gdje je još bilo tri natjecateljice i na kraju završila nakon trkačkog segmenta na ukupnom odličnom 4. mjestu (3. od Hrvatica).

Nakon Helene, startao je njezin brat Patrik na glavnoj muškoj sprint triatlon utrci. I Patrik je odradio jako dobro plivački dio nakon čega se dobro pozicionirao na biciklističkom segmentu. Ali nažalost, radi mehaničkih poteškoča i laganog pada, morao je odustati.

I zadnja utrka za našu ekipu je bila glavna ženska sprint triatlon utrka. Tu je ponovo naša Marija dokazala da je ove sezona najbolja i u samom ženskom vrhu. Marija je uzela ukupnu pobjedu, nakon solidnog plivanja, odličnog bajka i jako brzog trčanja. Bravo Marija !!!

Nakon Marije, najbolja od naših je bila Kiara Hren na 19. mjestu (6. mjesto u kategoriji). Zatim je bila Aleksandra Medaković na ukupnom 30. mjestu i Jana Hren na 35. mjestu od ukupno 48. natjecateljica koje su završile utrku.

Kompletni rezultati sa ove utrke ovdje

Slijedeće po redu, i to već za vikend nas čeka Prvenstvo Hrvastke u olimpijskom triatlonu za dobne skupine, na zagrebačkom Jarunu i organizaciji TK Zagreb.

Za naš klub će nastupiti: Marija Lukina i Ivan Miškulin.

 

> Napisao: Matija Lukina.

SPONZORI I PARTNERI
FACEBOOK