Godišnja skupština kluba


U petak, 27.1.2012. godine, u sportskom domu u Gornjoj Stubici održana je redovna godišnja skupština Triatlon kluba „Rudolf Perešin“ Gornja Stubica. To je bila i izborna skupština pa je za predsjednika triatlon kluba ponovno izabran Željko Lisak. Njegov zamjenik je postao Krunoslav Borovec, a tajnik kluba ostao je i dalje Željko Lukina. Taj trojac uz još Gordanu Jakopović i Dinka Turčića čine Upravni odbor, dok su u Nadzorni odbor kluba ušli Miljenko Lisak, Marko Frajtak i Dalibor Bajs.

Podneseno je finacijsko izvješće, te izvješće o radu za prošlu godinu koje su podnijeli predsjednici klubova, Željko Lisak te Jasmin Krizmanić za atletski klub. Članovi kluba su bili izuzetno uspješni i postigli zavidne rezultate.

Triatlon klub može se pohvaliti da ima dvostrukog prvaka Hrvatske u sprint i olimpijskom triatlonu, Matiju Lukinu, koji je ujedno i član Hrvatske triatlon reprezentacije. Matija je i za prošlu godinu od strane Sportske zajednice KZŽ  proglašen i kao 3. sportaš u seniorskoj konkurenciji, dok je Željku Lukini uručena godišnja nagrada za razvoj športa u KZŽ. Klub je prošle godine bio i uspješan organizator jubilarnog, 10. Zagorskog triatlona koji je ujedno bio i PH u sprint triatlonu.

Tu treba i spomenuti i ostale članove kluba koji su također tokom prošle sezone uspješno predstavljali klub na raznim natjecanjima; prije svega mlade Maksima Marinova, Lovru Borovca, Antu Pešeca i braću Alena i Hrvoja Turčića. Seniorski predstavnici, osim Matije, bili su još Jaroslav Kovačič iz Slovenije i Vjeran Skupnjak, a predstavnici veteranske kategorije Branko Razum, Ivan Miškulin, Željko Lukina i Sanja Papišta.

Rukovodstvo i članovi kluba nadaju se da i u ovoj, novoj 2012. godini i natjecateljskoj sezoni kontinuitet dobrih rezultata neće izostati.

Treninzi se neumorno nastavljaju!

SPONZORI
FACEBOOK