Izazov Marka Pola - 2. Korčulanski triatlon - Kup Hrvatske


U subotu, 28.04.2012. u preljepoj Korčuli, otvorena je nova 2012. triatlon sezona u Hrvatskoj. I to utrkom kupa Hrvatske u sprint triatlonu pod nazivom: Izazov Marka Pola - 2. Korčulanski triatlon. Boje našeg kluba na utrci branili su Lovro Borovec, Vedran Supur i Matija Lukina a vođa puta, pratnja i pomoć našim dečkima bio je gosp. Krunoslav Borovec inače novoizabrani podpredsjednik kluba.

Ukupnu pobjedu na glavnoj utrci, sprint triatlonu odnio je naš Matija Lukina, koji je sa time još jednom samo potvrdio status trenutno najboljeg triatlonca u Hrvatskoj. Lovro Borovec je ukupno završio na 25. mjestu (6. mjesto u kategoriji Juniora) a Vedran Supur na 29. mjestu (5. mjesto u kategoriji Seniora 1).

Rezultati: http://www.grabarsport.hr//rezultati/duattriat/Izazov%20Marca%20Pola/2012/Izazov%20Marka%20Pola%20-%20Sektori.pdf

Vedranu Supuru ovo je bio i službeno prvi nastup za naš klub za kojega se je on odlučio nastupati u ovoj 2012. sezoni (a nadamo se i budućima). Pa mu ovim putem želimo zahvaliti na tome što je od svih triatlon klubova u Hrvatskoj odabrao baš naš i time mu želimo i dobrodošlicu u našu ekipu te mu želimo puno uspjeha i dobrih utrka u našem "žutom" dresu.

Sljedeći vikend našega Matiju Lukina očekuje nastup sa reprezentacijom na europskom triatlon kupu u Alanyi u Turskoj a dok se na domaćem terenu održava prvenstvo Hrvatske u kros triatlonu gdje će naš klub predstavljati Nikola Borić, koji je također ovogodišnji novi član kluba. Kao i Vedranu, Nikoli isto želimo dobrodošlicu u našu ekipu.

Triatlon sezona je počela - ajmo žuti!!!

SPONZORI
FACEBOOK