PH U SPUPERSPRINT TRIATLONU 2022., KOSTRENA


U subotu 24.09.2022. u Kostreni je održano posljednje ovogodišnje prvenstvo Hrvatske prema kalendaru Hrvatskog triatlon saveza, i to u supersprint triatlonu.

Tu utrku smo mi trebali oragnizirati u lipnju u sklopu 21. Zagorskog triatlona, ali zbog tehničkih i financijskih razloga smo odustali od te organizacije, tako da je umjesto nas organizaciju preuzelo Triatlon Klub Rival iz Rijeke.

U pratnji svojih roditelj, naš klub su predstavljali naši tzv. Mali triatlonci: Kiara Hren, Jana Hren i Dorian Dolić. Na startnoj listi bila je i Nika Kuhta koja je zbog prehlade odustala od nastupa na dan utrke.

Utrku je odlično otvorila Kiara Hren sa ukupno pobjedom na akvatlonu u ženskoj konukrenciji kadetkinja U13 i U15.

Nakon Kiare, startala je Jana Hren na supersprint triatlon utrci u ženskoj konkukurenciji gdje je ukupno zauzela 10. mjesto a u kategoriji juniorka U17 - 5. mjesto.

I na kraju u muškoj konkurenciji u supersprint triatlonu, nastupio je naš Dorian Dolić (još uvijek kadet) i osvojio ukupno 16. mjesto a u kadegoriji kadeta U15 - 3. mjesto.

Rezultati utrka u Kostreni: https://my.raceresult.com/220410/results#0_40174A

Slike, autor Ivan Dolić: https://photos.app.goo.gl/6Sr9wAt8JqLGHTbDA

I sezona nam se još nastavlja i sljedeći vikend, gdje će na dugom triatlonu (1.9km plivanj, 90km bicikla i 21km  trčanje)  u Zadru (Petrčane) predstavljati nas troje članova: Tomica Lešković, Romano Krstić i Vjeran Skupnjak. 

SPONZORI I PARTNERI
FACEBOOK